Opzetten VPN

Geachte klant,

Hieronder staan een paar simpele stappen om uw VPN inloggegevens te verkrijgen en te beginnen met veilig browsen

Stap 1 – Login en verkrijg uw VPN inloggegevens

Om uw VPN account aan te maken moet u als eerst naar het dashboard van de Sitelock VPN gaan. Login op ons klantenportaal en klik op de Login knop onder de Sitelock VPN dienst. Hierna komt u op uw Sitelock dashboard.

Wanneer u ingelogd bent, klik op 'VPN' om doorverwezen te worden naar het Sitelock VPN configuratiescherm.

Vervolgens, kunt u een eigen user ID en wachtwoord aanmaken welke u gebruikt om in te loggen op de VPN dienst.

Stap 2 – Download en installeer VPN client

Wanneer uw VPN login en wachtwoord opgezet zijn kunt u de VPN client(s) downloaden voor de gewenste apparaten!

Apple iOS - Download de iOS app

Android - Download de Android app

macOS - Download de macOS app

Windows - Download de Windows app

Step 3 – Login en maak een beveilgde verbinding

Waaner de VPN client installatie compleet is kunt u inloggen met uw user ID en wachtwoord. Deze heeft u bij stap 1 aangemaakt, hierna kunt u verbinding maken met een van de 1.100+ servers wereldwijd.

Verdere installatie instructies kunnen ook gedownload worden via de rechterbovenhoek in up VPN configuratie dashboard.

Mocht u nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk.

• VPN, JICO Hosting, Sitelock, Sitelock VPN, Opzetten, Opzetten VPN, Inloggen VPN, VPN werkt niet?